Duško Pjetlović

Duško Pjetlović

Reprezentacija Srbije je oko 16 časova stigla u hotel Danubisu, dobro poznatu bazu kada su u pitanju takmičenja u glavnom gradu Madjarske. Za 19 je predvidjen prvi trening na kojem bi trebalo bazen da se podeli sa Hrvatima a sutra su već po planu na programu dva treninga.

Inače tokom puta je stigla sjajna vest iz Beograda. Dupko Pijetlović je javio da je dobio sina i to je bio znak za aplauz u autobusu a čestitke je prvi primio Duškov rodjeni brat i novopečeni stric Gojko.

Duško je inače dobio dozvolu Dejana Savića da sačeka jedan od najlepših trenutaka u životu i već sutra će biti na „radnom mestu“ u reprezentaciji.

Na ispraćaju reprezentacije su bili generalni sekretar Nemanja Marijan, izvršni direktor Zoran Avramović, direktor preduzeća EP 2016 Darko Udovičić, Igor Milanović koji je primio čestitke na izboru za novog trenera Pro Reka.

Igračima i stručnom štabu se kratkim govorom u autobusu obratio Nemanja Marijan:

– Momci hvala vam na trudu, napornom radu i siguran sam da ćete dati sve od sebe da budete uspešni na Evropskom prvenstvu- poželeo je srećan put Nemanja Marijan.